Hector Ortín Isern  01/06/1981

L’any 2005 inicia la seva relació amb el cant per primera vegada, entrant a formar part de White Russians i cantant dins la Coral de la Universitat.

El 2006 comença els estudis de cant i tècnica vocal, amb el tenor Jorge Jasso, sota la supervisió del qual encara treballa.

Intervé habitualment de solista amb la Coral Arquitectura i la Orquestra de la UPC a Barcelona interpretant obres d’Amadeu Vives, Manuel Blanch i Puig, W.A. Mozart, Beethoven i C.W. Gluck entre altres, en ciutats com Barcelona, Terrassa, Mataró, París i Viena. Amb aquestes formacions ha actuat al Palau de la Música Catalana.

És convidat puntual en Gales Líriques organitzades per professorat del Conservatori de Música de Barcelona, interpretant obres de Martínez Valls, Sorozábal, Moreno Torroba, Puccini, Rossini, Donizetti, Beethoven, Schubert, Händel, Weber i Mozart. També ha participat en concerts benèfics com la Marató de TV3 de l’any 2009 amb diversos estudiants de cant del Conservatori del Liceu de Mataró o amb l’Ensemble Esdra de l’ESMUC l’any 2008. El 2010 guanya la gala Lírica de la vila de Graus.

Sonant en la meva oïda: Nightwish, Blind Guardian, Edguy, Blackmore's Night, Bon Jovi, Queen, Muse, the Beatles, Pascal Comelade, Antonia Font, Lluís Llach, Donizetti i Rossini!!!!

Rodrigo Abásolo Baz 18/02/1978

El Rodrigo va començar a tocar la guitarra fa tants anys que ja pràcticament ni se’n recorda, tot i que des de molt petit sempre va tenir clar que volia tocar a un grup de rock.

La primera vegada que va pujar a un escenari va ser a finals dels anys ’90, a Valladolid, la seva ciutat natal, on va formar part del grup de heavy metal Istar, amb el que va enregistrar 2 demos i també va fer diversos concerts a Valladolid i la seva província.

Després de marxar a viure a Tarragona l’any 2003, va passar un parell d’anys sense tocar la guitarra pràcticament fins que, coincidint amb un nou canvi de ciutat, a Barcelona coneix als integrants de White Russians, un projecte de banda de hard rock, del qual passa a formar part com a guitarrista l’any 2005.

Fins l’actualitat ha mantingut l’activitat amb White Russians i, des del 2010, també toca la guitarra amb Rocamadour, una altra banda de rock de Barcelona amb la qual pot alimentar les seves inquietuds musicals.

Des del gener del 2012 viu a Mannheim (Alemania), tot i que continua sent membre actiu de les dues bandes mentre no el facin fora...  

Sonant en la meva oïda: The Hellacopters, Graveyard, Rush, Social Distortion, Wishbone Ash, Audioslave, The Brew, Iron Maiden, Thin Lizzy, Pearl Jam, Against Me!, Flogging Molly, In Flames, Ramones, R.E.M., Riverside, Wolfmother, Neil Young, Tom Petty & The Heartbreakers, The White Stripes.

Regina Álvarez Pradells 19/02/1981

Ma mare me conte, perquè jo no me’n recordo, que quan tenia aproximadament 7 anys, un dia en tornar d’escola li vaig dir que volia tocar lo piano. Ella no me va fer molt cas perquè se pensava que seria una cabòria, però davant la meua insistència me van tindre d’apuntar a classes.

Quan vaig començar a estudiar música a l’acadèmia del meu poble era la mes petita de la classe, en diferencia, i assentada al piano no tocava los peus enterra. Van anar passant los anys i los cursos de solfeig, harmonia, piano... hasta que als 23 anys, acabats los estudis m’ho vaig dixar.

Estant a Barcelona, un amic me va proposar tocar lo teclat amb els White Russians i al febrer del 2008 vaig pujar per primera vegada damunt d’un escenari pa tocar rock!!! Passar del que hasta lo moment havia sigut el meu món musical que era, llegir e interpretar partitures, a tocar lliurement damunt una base, simplement perquè queda i sona bé, esta sent una experiència brutal!!

Sonant en la meva oïda: Beethoven, Debussy, Monpou, Michael Nyman, Wim Mertens, Bon Jovi, Dover, No doubt, Placebo, Amaral, Blur, Robbie Williams, The Cranberries, Evanescene, Moby, Muse

Gerard Amposta Boquera 16/11/1986

Vaig començar a tocar el baix al 2002. Des de llavors he passat per moltes i molt diverses bandes, abraçant quasi tots els estils.

Actualment estic col·laborant de forma activa amb Garaje Hermético i Malaventura, dues bandes de pop/rock de Barcelona, amb "Lisístrata: El Musical", de la companyia IUSI Teatro, i, per suposat, amb White Russians, a banda de col·laboracions esporàdiques en altres projectes musicals.

Sonant en la meva oïda: David Bowie, Stevie Wonder, Nathan East, Pino Palladino, Donald "Duck" Dunn, Roger Glover, Muse, Rage Against the Machine, Tower of Power, Incognito, Jeff Buckley, John Mayer, Quique González, James Jamerson, Stuart Zender

Llibert Fontoba Jaén 07/06/1978

Sempre ha estat, des de ben petit, vinculat amb el món de la música.

Durant molts anys va cantar amb la Coral Gandesana alternant amb classes de piano, fins que els gustos musicals el van portar cap un altre camí.

Va formar part del grup de grallers de la Colla de Geganters de Gandesa.

Rep classes de guitarra elèctrica al Conservatori de Tortosa fins que a l’any 2001, entra com a bateria amb el grup de death metal Inarage, del qual va sorgir la seva primera i única gravació anomenada “Made It”, i actuant també en diferents esdeveniments musicals a les Terres de l’Ebre.

És a l’any 2006 quan entra a formar part de White Russians, amb qui se sent totalment a gust, no només per l’aspecte musical, sinó per l’avinentesa que hi ha amb tots els integrants, la il·lusió de futur, i sobretot, les ganes de passar-ho bé tocant amb tota la gent que recolza i anima el grup concert rere concert.

Sonant en la meva oïda: Children of Bodom, In Flames,  Dark Tranquillity, Ammon Amarth, Arch Enemy, Insomnium, Hypocrisy, Iron Maiden, Kreator, Helloween

2012 White Russians web design by Yuliana Andreeva