Després de la marxa de Rafa Crespo, el grup decideix apostar per un canvi musical i Regina Álvarez (teclat) s'afegeix a la formació com a membre permanent, canviant així la contundència de tres guitarres per un enfocament més melòdic amb dues guitarres i un teclat.

 

B2008_02

Concert de debut de Regina Álvarez a La Canonja.

(23/02/2008, Orfeó Canongí, La Canonja, Tarragona).

2008 constitueix el primer any en què el grup comença a tocar amb regularitat en diferents sales de les províncies de Barcelona i Tarragona, consolidant-se així com una potent banda de hard rock de l'escena catalana.

 

El 2008 és quan el grup dóna un dels seus primers concerts a una important sala de Barcelona, ​​la KGB, actuant com a cap de cartell en la celebració de la festa commemorant el 1er Aniversari dels locals d'assaig SOterrani.

(14/03/2008, KGB, Barcelona).

La cantant Lidia Andreeva decideix deixar el grup a l'estiu de 2008 i White Russians passa per un període en què Hector Ortín assumeix el rol de cantant i frontman.

No obstant això, no es triga molt a trobar un reemplaçament per a la veu femenina. Així, des del març del 2009, Irina Carrillo (veu) s'uneix a la formació i amb la seva potent veu li dóna a White Russians una nova personalitat.

 

El grup al complet a la mítica sala Lo Submarino de Rasquera.

(06/11/2009, Sala Lo Submarino, Rasquera, Tarragona).

El 2010, per fi amb una formació sòlida i un repertori cada vegada més variat, la banda realitza una gira més extensa amb actuacions en diverses sales importants del panorama musical de Barcelona i Tarragona.

 

La banda participa en el "I Concurs de Maquetes SOterrani" i queda en 3r lloc, la qual cosa els porta a actuar en directe a la Sala Salamandra 2 de L'Hospitalet del Llobregat. El concert és retransmès per la Televisió de L'Hospitalet del Llobregat en el programa "Indirecte".

(15/01/2010, Salamandra 2, L'Hospitalet del Llobregat, Barcelona).

 

B2010_02Actuació a la sala Razzmatazz 2 el maig de 2010 a la semifinal del "Festival Emergenza". 

 

(06/05/2010, Razzmatazz 2, Barcelona).

 

 

 


I remata la primera metitat de l'any 2010 amb un important concert en ple estiu a la Festa Major de Gràcia, aconseguint omplir el carrer Mozart fins al punt que era impossible moure-s'hi durant el concert.

 

Festa Major de Gràcia (c / Mozart), en una nit memorable on un carrer ple a vessar i un públic completament entregat marquen un formidable concert.

(16/08/2010, Festa Major de Gràcia, c / Mozart, Barcelona).

2012 White Russians web design by Yuliana Andreeva