< anterior 11-13 (13)

Entre març i maig del 2010 White Russians entra a l'estudi de gravació SOterrani de Barcelona per gravar 6 temes que, conjuntament amb una demo de "Let Me Rock Alone Tonight" gravada 3 anys abans, conformen la primera maqueta oficial del grup editada en format CD.

A finals del 2010, i després d'un període d'inactivitat musical, la banda decideix reagrupar-se per finalitzar l'any amb dos concerts a Barcelona i inicia una nova etapa el 2011 amb modificacions en la seva formació. Així doncs, White Russians decideix assentar-se amb un format reduït i continua el seu curs sense el Joan Huguet ni la Irina Carrillo.

S'aposta així per una nova època amb un so més definit en què, per una banda prenen més protagonisme les segones veus -des d'aquest moment el paper del Llibert i el Rodrigo en els cors es fa constant i fonamental- i per altra banda s'afegeix una segona guitarra de recolzament, ara a càrrec de l'Hector, en aquelles peces on es considera indispensable.

Malgrat tot, el 2011 marca un any d'intensa activitat en el que es reactiva la tasca compositiva al local d'assaig, alternant-se amb alguns concerts, entre els que destaquen per sobre de tots els oferts a la Sala Begood de Barcelona i el del Carrer Valladolid en plena Festa Major de Sants.

2011 es també l’any en què la Regina es muda a Madrid per motius laborals, fet que en principi complica només la logística d’assaigs i concerts, ja que no impossibilita que el grup continuï amb l’activitat musical amb renovades il·lusions.

 

La banda, al Poblenou (18/06/2011, Barcelona).

A la marxa de la Regina a Madrid en el 2011 cal afegir la marxa del Rodrigo a Mannheim (Alemanya), també per motius laborals, al gener del 2012, un nou contratemps pel grup que, no obstant això, al igual que en anteriors ocasions i malgrat les implicacions, es converteix en un estímul per tirar endavant igualment.

És per això que White Russians decideix tancar-se a l’estudi de gravació SOterrani de Barcelona durant varies sessions entre el gener i el maig del 2012 per enregistrar un EP amb 4 temes provinents de diferents èpoques de la història de la banda entre 2007 y 2011 y que, finalment, surt publicat al desembre del 2012 amb el nom “W Sides”.

Actualment White Russians està tancant dates per tocar a diferents llocs de Catalunya en el 2013.

2012 White Russians web design by Yuliana Andreeva